Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: J.B.Č. ]

02. 06. 2017. 12:36 >> 12:12

NA IZBORNOJ KONVENCIJI

SD Cetinje izabrao novi OO

Socijaldemokrate (SD) Cetinja su održale redovnu izbornu Konvenciju na kojoj je izabran novi Opštinski odbor koji broji 30 članova.

Kako se navodi u saopštenju SD-a, predsjednik OO te partije sa Cetinja, Ivan Gazivoda, kazao je da je socijaldemokratija nastavila da se širi i na Cetinju i da dobri rezultati te partije na svim izborima na kojima su do sada nastupili bude optimizam da će se taj trend rasta odraziti i na razvoj socijaldemokratije u ovom gradu.

"Uvjeren sam da će naša istinska socijaldemokratska ideja još više odjeknuti Cetinjem i da ćemo pružajući najbolji izborni program građanima nastaviti da baštinimo najveće socijaldemokratske vrijednosti i opravdavamo povjerenje svih onih koji su od početka vjerovali u našu viziju, ali i onima koji nam se u svakodnevno pridružuju", istakao je Gazivoda.

Predsjednik SD-a Crne Gore, Ivan Brajović, kazao je da je ono što Socijaldemokrate izdvaja od drugih ne samo drugačije političko ponašanje i kultura, već i razvijena i stabilna partijska infrastruktura, ali i izražen rast partijskog članstva.

"Socijaldemokrate se od samog osnivanja mogu pohvaliti samo uspjesima, ne samo dobrim izbornim rezultatima i samostalnim nastupima na svim izborima koji su se održali od trenutka našeg nastanka, već i time da veliki broj naših građanki i građana u Socijaldemokratama prepoznaje partiju koja se zalaže jednako za svaki grad.
Vjerujem da će naša prijestonica ubrzo postati i prijestonica socijaldemokratije", zaključio je Brajović.

Rukovodstvo Opštinskog odbora SD Cetinje biće izabrano na konstitutivnoj sjednici tog odbora.

Članovi novoizabranog OO SD Cetinje su: Ivan Gazivoda, Milorad Mrđenović, Olivera Martinović, Nikola Borozan, Saša Tomanović, Vladan Vujović, Bratislav Stamenković, Andrija Ivanović, Sabina Kazamanović, Ivan Kaluđerović, Jasna Mrđenović, Veselin Vujović, Milorad Pravilović, Božidar Proročić, Milica Nikolić Proročić, Lidija Popović, Hristina Jovanović, Branka Jovanović, Bojana Vujović, Branko Stojanović, Dejan Milošević, Henrik Johan Radulović, Aleksandar Todorovski, Petar Marković, Luka Pejović, Nemanja Simović, Mihailo Vujović, Snežana Popović, Andrijana Bigović i Vuk Borilović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније