Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila: M.M.Lj. [ Pobjeda ]

30. 05. 2017. 08:27 >> 08:04
23

OBALA MORAČE

Srpska kuća na atraktivnoj lokaciji

Poslovni centar „Milenijum“, smješten na obali Morače između Moskovskog i mosta Milenijum, biće sjedište novosnovane Srpske kuće kojom će gazdovati Vlada Srbije, a koja je dio tog objekat kupila od biznismena Miodraga Dake Davidovića.

 

Kompanija „Neksan“, čiji je Davidović osnivač i vlasnik, Vladi Srbije je, prema saznanjima Pobjede, za 3,36 miliona eura prodala više od 1.300 kvadratnih metara poslovnog centra, koji su do sada bili u vlasništvu kompanije.Time je Vlada Srbije, u objektu na jednoj od najatraktivnijih lokacija u Podgorici, postala vlasnik suterena, prizemlja i prvog sprata ukupne površine od 1.258 kvadrata, kao i garažnog prostora sa 21 parking mjestom.

Srpska kuća, čije je svečano otvaranje planirano 28. juna, na Vidovdan, biće sjedište institucija i organizacija osnovanih radi očuvanja kulturnog i nacionalnog identiteta srpskog naroda.

U Centralnom registru privrednih subjekata, Srpska kuća registrovana je 17. marta ove godine kao društvo sa ograničenom odgovornošću. Za izvršnog direktora, kako je zapisano u Centralnom registru privrednih društava, imenovan je nekadašnji poslanik Demokratskog fronta Emilo Labudović, koji je ujedno i jedan od osnivača te ustanove.

Пратите нас на

Коментари23

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније