Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: O.Z. ]

20. 04. 2017. 22:52 >> 22:26

VUKSANOVIĆ - HLOBEN

Slovačko iskustvo korisno za CG

Slovačko iskustvo u procesu pregovora sa EU i implementacije evropske pravne tekovine je ocijenjeno kao vrlo korisno za Crnu Goru i njen dalji integracioni put, ocijenjeno je na sastanku predsjednika Odbora za evropske integracije Adrijana Vuksanovića i slovačkog ambasadora u Crnoj Gori Romana Hlobena.

"Sastanak je organizovan povodom Konferencije predsjednika parlamenata Evropske unije, koja će biti održana u Bratislavi 23. i 24. aprila, a na kojoj će u okviru crnogorske delegacije učestvovati i predsjednik Vuksanović, gdje će imati i niz bilateralnih susreta sa slovačkim zvaničnicima", saopšteno je iz Skupštine.

Na sastanku je dogovoreno intenziviranje komunikacije radi razmjene iskustava i naučenih lekcija.

"U kontekstu predstojeće konferencije, kao i postojećih oblika saradnje između dvije zemlje, izražena je zajednička spremnost za jačanje komunikacije, kako na nivou parlamenata, tako i na nivou odbora zaduženih za evropska pitanja", navodi se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније