Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

14. 03. 2017. 09:10 >> 08:44
1

SLUČAJ "RAMADA"

Svjedoči Ivan Brajović

Predsjednik Socijaldemokrata Crne Gore, Ivan Brajović, danas bi, pred sudijom Anom Vuković, trebalo da svjedoči u nastavku suđenja za slučaj "Ramada".


Kako je objavljeno na sajtu Višeg suda u Podgorici, suđenje Nebojši Obradoviću biće nastavljeno u podne. Obradović je kao direktor Direkcije za željeznice optužen za zloupotrebu službenog položaja.

U optužnom prijedlogu se navodi da je Obradović 8. februara prošle godine protivpravnim iskorišćavanjem svog službenog položaja, pribavio korist političkoj partiji Socijaldemokrate Crne Gore, a oštetio Direkciju za željeznice, jer im je platio račun od 565 eura za održavanje konvencije ove partije 23. jula 2015. u hotelu Ramada, podsjeća Antena M.

U drugoj tački optužnice se navodi da je Obradović platio račun za SD u iznosu od oko 389 eura, za skup održan 14. januara prošle godine.

Obradović je ranije negirao krivicu, a iz SD-a su saopštili da vjeruju da nije uradio ništa nezakonito.

"Riječ je o ozbiljnom mladom čovjeku, koji je sve što je do sada radio, radio profesionalno, odgovorno i u skladu sa zakonom”, kazali su ranije iz te partije.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније