Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

30. 11. 2016. 10:48 >> 10:26
5

UGLJANIN SAOPŠTIO

Bošnjaci faktor političke stabilnosti u CG

Predsjednik Stranke demokratske akcije Sandžaka, Sulejman Ugljanin, ocijenio je da je bošnjački narod, podrškom novoj vladi, pokazao da je pouzdan faktor političke stabilnosti Crne Gore.

 

Ugljanin je danas potpredsjedniku Vlade Crne Gore, Rafetu Husoviću, uputio čestitku povodom formiranja 41. Vlade Crne Gore.

"U ime Stranke demokratske akcije Sandžaka i u svoje lično ime Vama, rukovodstvu, članovima i simpatizerima Bošnjačke stranke najiskrenije čestitam na potpisivanju postizbornog koalicionog sporazuma o ulasku Bošnjačke stranke u novu Vladu Crne Gore. Time je Bošnjačka stranka u ovom važnom političkom trenutku potvrdila da je bošnjački narod pouzdan faktor političke stabilnosti u Crnoj Gori i daljeg ekonomskog razvoja u procesu evropskih i evroatlanskih integracija Crne Gore", navodi se u čestitki Ugljanina.

On je rekao da vjeruje da će nova Vlada Crne Gore doprinijeti ekonomskom razvoju Sandžaka.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније