Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

17. 05. 2013. 12:57 >> 13:05
5

META VUKSANOVIĆ

SL: Medo i NOVA bi da uzmu pare

Nova srpska demokratija ne želi da ugasi Srpski nacionalni savjet, već da preuzme instituciju i novac SNS-a, navodi se u saopštenju Srpske liste.

„Nova srpska demokratija, između ostalog i uz pomoć glasa koji im je „pozajmio“ Nebojša Medojević, namjerava da za finansijske potrebe „braće“ iz Demokratskog fronta i u svrhu "pomirenja i jedinstva zavađene Crne Gore" preotme, ali ne i da ugasi Srpski nacionalni savjet“, navodi se u saopštenju SL.

Oni kažu da se Nebojša Medojević i do sada pokazao kao „praktičan saveznik kad god je trebalo obespraviti ili dotući Srbe“.

„Danas, kada se njegovim ideološkim pobratimima iz NOVE pruža prilika da od para koje pripadaju srpskom narodu vrate ogromne dugove koje su na konto ,,marketinga'' napravili tokom posljednja dva ciklusa državnih izbora i Lekićeve kampanje za predsjednika, nimalo se ne dvoume da prevare i sopstvene aktiviste i otmu Srpski savjet, iako se godinama decidno protive razlozima zbog kojih Savjet mora da postoji“, navodi se u saopštenju SL.

U SL podsjećaju da se upravo NOVA protivila formiranju Srpskog nacionalnog savjeta i određivanju Srba kao nacionalne manjine.

„Oni zapravo ne žele da gase SNS, oni hoće da otmu pare Momčilu Vuksanoviću i da, nakon toga, ugase i građanističku Novu srpsku demokratiju kao što su ugasili nacionalnu Srpsku narodnu stranku, te da, na kraju "balade" zatiranja Srba, Demokratski front pretvore u jednu političku partiju sa ciljem da se sa SDP-om do iznemoglosti takmiče oko toga ko je najveći Dukljanin, Crnogorac, nacionalista, socijalista i poštovalac Drljević dr Sekula u Crnoj Gori", poručuju iz SL.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније