Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Mina ]

01. 03. 2016. 08:27 >> 08:24
9

U SRIJEDU

Milić opoziciju pozvao na sastanak

Lider Socijalističke narodne partije (SNP) Srđan Milić pozvao je juče predsjednike svih opozicionih stranaka na sastanak na kojem će pokušati da dođu do jedinstvenog dogovora o daljim potezima.


Predloženo je da sastanak bude održan u srijedu, u prostorijama SNP-a.

"U skaldu sa ranije najavljenom incijativom za održavanje zajedničkog sastanka predsjednika parlamentarnih opozicionih partija čiji poslanici 27. januara nijesu glasali za povjerenje Vladi, cijenim kao potrebno da vas ovim putem pozovem", navo je Milić u inicijativi.

On je, kako prenosi list Dan, predložio da se na sastanku pokuša naći jedinstven dogovor o tome koje poteze treba povući kako bi doprinijeli rješavanju produbljene političke krize i pokazali odgovoran odnos prema teškom ekonomsko-socijalnom stanju u Crnoj Gori.

Poziv je upućen predsjedništvu Demokratskog fronta, kao i liderima Demosa, Socijaldemokrtske partije, URE i Demokrata, Miodragu Lekiću, Ranku Krivokapiću, Žarku Rakčeviću i Aleksi Bečiću.

Пратите нас на

Коментари9

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније