Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

A.M. [ Portal RTCG ]

14. 03. 2024. 18:07 >> 19:35
6
Čitaj mi:

bivši lider snp-a

Srđan Milić na automobil stavio lažne tablice?

Sužbenici Odjeljenja bezbjednosti Budva procesuirali su lice koje se sumnjiči za krivično djelo falsifikovanje isprave. Nezvanično saznajemo da je riječ o bivšem lideru SNP-a Srđanu Miliću koji se sumnjiči da je na vozilu koje je koristio stavio lažne registarske oznake.

Uprava policije poslala je inicijalno saopštenje sa inicijalima S.Č. (64), potom S.M.(64) a potom i verziju sa inicijalima S.M. (59).

Kako je saopšteno, krivična prijava podnijeta je Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru protiv S.M. (59) zbog sumnje da je izvršio krivično djelo falsifikovanje isprave koje je izvršio na način što je, u namjeri da lažnu ili neistinu ispravu upotrijebi kao pravu 10. marta na području Budve, istu učinio dostupnom tako što je na vozilu kojim je upravljao, kako je policija utvrdila, postavio registarske oznake koje ne pripadaju ovom vozilu.

"Osim toga, budući da predmetno vozilo nije evidentirano u sistemu registrovanih putničkih motornih vozila u Crnoj Gori, službenici Odjeljenja bezbjednosti Budva vrše provjere porijekla ovog vozila, u cilju eventualnog procesuiranja carinskog prekršaja nadležnim organima", navodi se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније