Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Podgoricom

M.V. [ Gradski.me ]

29. 01. 2024. 18:57 >> 18:57

SAVJET RTV PODGORICA

Inspekcija rada: Vladimir Otašević izabran po zakonu

Inspekcija rada konstatovala je da nema nepravilnosti u odluci o izboru v.d.direktora RTV Podgorica Vladimira Otaševića.

Predsjednica Savjeta RTV Podgorica Vesna Radulović saopštila je danas da je u Gradskoj RTV boravila Inspekcija rada, zbog ranijeg imenovanja vršioca dužnosti direktora Vladimira Otaševića.

Radulović je istakla da je Inspekcija utvrdila da nije došlo do kršenja zakona.

“Konstatovali su da nema nepravilnosti u odabiru v.d.direktora Otaševića. To je završeno danas. Dostavljena je sva dokumentacija, što znači da ovaj Savjet nije prekršio zakon. Inspekcija rada je utvrdila i da Otašević ispunjava uslove za v.d. direktora”, kazala je Radulović, pod tačkom: “Razno” na današnjoj sjednici Savjeta RTV Podgorica.

Savjet RTV Podgorica na trećoj sjednici usvojio je plan javnih nabavki za tekuću godinu u iznosu od 52.500 eura.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније