Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Podgoricom

[ R.B. ]

15. 09. 2021. 15:29 >> 15:30

RADOVI IU TOKU

Moderna rasvjeta na podgoričkim poligonima i igralištima

Ekipe Komunalnih usluga izvode radove na izgradnji objekata javne rasvjete na više lokacija na teritoriji glavnog grada, saopšteno je iz tog gradskog preduzeća. Kako su naveli, trenutno su u fokusu sportski poligoni i dječija igrališta, te su radovi na izgradnji javne rasvjete započeti na igralištu u Maslinama, kao i u Ulici Mitra Bakića.

Kada je riječ o sportskim poligonima, javna rasvjeta se radi u Gornjoj Gorici i na Bulevaru Save Kovačevića, te na poligonima u Ulici Mitra Bakića i na Zlatici.

"Pored pomenutih aktivnosti, ekipe Komunalnih usluga izvode i radove na izgradnji javne rasvjete na čak 17 lokacija na teritoriji Opštine u okviru Glavnog grada Golubovci. Takođe, radovi se izvode i na rekonstrukciji javne rasvjete u Njegoševom parku, kao i na izgradnji nove rasvjete na šetalištu uz Moraču", navodi se. 

Osim izvođanja radova na izgradnji i rekonstrukciji javne rasvjete, izvode se radovi i na modernizaciji svjetlosne signalizacije na Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog.

"Istovremeno, u okviru tekućeg održavanja, ekipe ovog društva angažovane su na popravci neispravnih svjetiljki, kao i na aktivnostima čišćenja i farbanja stubova javne rasvjete na više lokacija. U sklopu akcije vrši se i zamjena polomljenih svjetiljki, kao i stubova javne rasvjete i svjetlosne signalizacije koja je oštećena usljed saobraćajnih nezgoda", zaključuje se. 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније