Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Podgoricom

17. 09. 2020. 07:46 >> 07:46
2

TUŽIO GLAVNI GRAD

Alivodić  traži odštetu za polomljeni autobus

Autobuski prevoznik Haris Alivodić tužio je Glavni grad tražeći nadoknadu štete nakon što se sa drveta otkinula grana, pala i polomila šoferšajbnu autobusa, piše Dan.

Alivodić navodi da je do incidenta došlo na putu ka Grbavcima, a no njegovoj tužbi juče je održano prvo ročište u Osnovnom sudu.

Naredno je, kako je naveo Alivodić, zakazano za oktobar.

“Šoferšajbne koštaju i do hiljadu eura. Kada je prolazio autobus ka Grbavcima otkinula se grana koja je visila i slomila šoferšajnu autobusa. Kroz registraciju vozila mi plaćamo i održavanje puteva i smatram da je Zelenilo trebalo da to otkloni. Ja sam tužio Glavni grad jer je on osnivač Zelenila”, navodi Alivodić.

On dodaje da na vozilima ima dosta štete a da im najviše prave usporivači brzine.

” “Ležeći policajci” su najpogubniji za vozila. Svakodnevno prelaženje preko njih dovodi do štete na, amortizerima, lažejevima, sponama, trapovima. Po ovom osnovu nijesmo tužili Glavni grad”, navodi Alivodić.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније