Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Podgoricom

Objavila R.B.

24. 09. 2017. 16:37 >> 16:07

ZA INFRASTRUKTURU

U Lješansku nahiju uloženo 1,2 miliona

U poboljšanje i unaprijeđenje komunalne infrastrukture u Lješanskoj nahiji uloženo je 1,2 miliona eura, što bi trebalo da doprinese većem kvalitetu života njenih građana, saopštio je gradonačelnik Podgorice, Slavoljub Stijepović.

"Tokom skoro tri godine mandata, u Lješansku nahiju smo uložili značajna sredstva. Ta sredstva su dominantno uložena u poboljšanje putne infrastrukture, izgradnju novih vodovoda, novu rasvjetu, uređenje javnih površina i uklanjanje nelegalnih deponija”, kazao je Stijepović tokom radne posjete Lješanskoj nahiji.

On je dodao da gradska uprava to nije uradila sama, već u partnerstvu sa građanima Glavnog grada, ali i drugim partnerima.

“Tako smo u slučaj putnog pravca Draževina–Buronji, zajedno sa Ministarstvom poljoprivrede i ruralnog razvoja, Direkcijom javnih radova i Vojskom Crne Gore sagradili modernu saobraćajnicu“, naveo je Stijepović. 

On je dodao da će uprava Glavnog grada i u narednom periodu nastaviti da partnerski radi na poboljšanju komunalne infrastrukture, jer tako doprinosi razvoju svakog dijela grada i povećanju kvaliteta života građana. 

“Infrastruktura je preduslov razvoja i ostanka u ruralnim područjima, ali i razvojna šansa da se ljudi bave poljoprivredom i ostalim privrednim granama kako bi obezbijedili sigurnu egzistenciju”, rekao je Stijepović. 

On je zahvalio građanima koji su bez naknade ustupili djelove svojih imanja, dajući tako dobar primjer kako se slogom i dogovorom može realizovati značajan projekat koji je u opštem interesu.

"U protekle tri godine asfaltirali smo 130 kilometara puteva, a u seoskom području u saradnji sa Vojskom Crne Gore probili novih 95 kilometara. To govori o tome da ispunjavamo sva obećanja i da krajnje posvećeno i odgovorno pristupamo interesima građana, jer želimo da se u svim djelovima grada živi jednakim kvalitetom“, saopštio je Stijepović.

 

Mina

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније