Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

A.M. [ Portal RTCG ]

22. 04. 2024. 10:17 >> 10:17
Čitaj mi:

Mihailo Anđušić

Šta će se desiti s novcem građana koji su decenijama ulagali u Fond PIO?

Poslanik Demokratske partije socijalista (DPS) Mihailo Anđušić zatražio je od ministra finansija Novice Vukovića da pojasni detalje u vezi planirane reforme penzionog sistema.

"Juče smo po prvi put od strane najpozvanijeg ministra u Vladi čuli nezvanične detalje o realizaciji programa 'Evropa sad 2'. Zbog svega toga i nemogućnosti da ukupna javnost i opozicija mjesecima unazad dobiju ijedan odgovor, pozivam uvaženog ministra da preciznije pojasni iznešene stavove: da li ćemo imati smanjenje ili ukidanje doprinosa za PIO? Šta će se desiti sa sredstvima građana koji su decenijama unazad ulagali u ovaj fond? Da li će taj novac biti vraćen građanima? Da li ste svjesni na koji način se u ozbiljnim državama donose ovakve odluke", napisao je Anđušić na društvenoj mreži Iks.

Anđušić je naveo da je riječ o pitanjima koja interesuju javnost.

"Nadam se da, kao dokazani profesionalac, makar Vi nećete dozvoliti sebi da nas uskratite za odgovore na ista, najlogičnije, makar na matičnim odboru za ekonomiju", zaključio je on.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније