Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

М.М.Љ. [ TVCG ]

24. 11. 2023. 10:33 >> 17:29
8

TELEBAK

Od 1. januara struja skuplja 5,6 odsto

Od 1. januara poskupiće struja 5,63 %, potvrdio je u emisiji “Dobro jutro Crna Goro” direktor Regulatorne agencije za energetiku Igor Telebak. Kazao je da će se ipak konačni procenat poskupljenja znati u ponedjeljak 27. novembra, nakon sjednice Odbora Agencije za energetiku.

Prethodno je CEDIS dostavio zahtijev Agenciji za povećanje cijena elektične energije.

Izvještaj o povećanju računa za domaćinstva sa dvotarifnim mjerenjem

"Povećanje za najveću kategoriju kupaca kod distributivnog Sistema je 5,63%, to su domaćinstva sa dvotarifnim mjerenjem. Znači, kod domaćinstva sa dvotarifnim mjerenjem dolazi do povećanja mjesečnog računa za 1,51 euro, odnosno 5,63%. Ono što bih ja ovdje istakao jeste da u zavisnosti od toga kako potrošači koriste svoju energiju, mogu da pametnije koriste svoju energiju, odnosno racionalnije, pa onda ovaj procenat od 5,63% ne mora da bude toliki nego može da bude manji, u zavisnosti od toga da li koristite u višoj ili u nižoj tarifi”, poručio je Telebak.

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније