Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

М.М.Љ. [ Mina Biznis ]

15. 09. 2023. 07:26 >> 07:26

KOMPANIJA SAOPŠTILA

Danas isplata dividende akcionarima Telekoma

Akcionarima Crnogorskog Telekoma danas će početi isplata dividende za prošlu godinu, u bruto iznosu pet centi po akciji.

Iz kompanije su objasnili da je na redovnoj Skupštini akcionara, održanoj 8. juna, odlučeno da se dobit ostvarena u finansijskoj prošloj godini, u iznosu od skoro 2,35 miliona eura, uvećana za iznos od 3,98 hiljada eura iz zadržane dobiti iz predhodnih godina, isplati akcionarima kao dividenda u ukupnom iznosu od 2,35 miliona eura, odnosno bruto pet centi po akciji.

„Bruto iznos dividende po akciji je pet centi, koji će prilikom isplate biti umanjen za pripadajući iznos poreza na dobit za pravna lica, odnosno poreza na dohodak i prireza na porez za fizička lica, u skladu sa važećim propisima“, navodi se u saopštenju.

Akcionari građani svoje iznose mogu podići u narednih šest mjeseci u svim filijalama Erste banke, uz lični dokument.

Dividenda će biti isplaćena dioničarima koji su posjedovali akcije na dan održavanja Skupštine akcionara, 8. jun, i donošenja odluke o raspodjeli dobiti kompanije

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније