Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

16. 05. 2021. 15:21 >> 15:26
13

BOJANIĆ MARKOVIĆU

"Otužnim patriotizmom pravda 170 miliona duga MA"

Ministar kapitalnih investicija, Mladen Bojanić, saopštio je da je bivšpi premijer i poslanik DPS-a Duško Marković opet pokušao da "otužnim patriotizmom" opravda kršenje domaćih zakona, varanje evropskih partnera i, za sada, 170 miliona eura duga Montenegro Airlinesa.

"Srećom, građani Crne Gore i međunarodna zajednica su to već prepoznali, a državni organi će vrlo brzo, baveći se ovim slučajem, biti u prilici da pokažu svoju profesionalnost", napisao je Bojanić u odgovoru Markoviću.

Bivši premijer prethodno je poručio Bojaniću da je njegova Vlada "spašavala svoju kuću", misleći na avio-kompaniju, i zaposlene, a da danas imaju ime i samo jedan avion.

Пратите нас на

Коментари13

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније