Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Izvor: rtcg.me, Objavio: I. P. ]

19. 06. 2018. 08:00 >> 09:02
1

AERODROMI CG

Za dan opslužili 15.000 putnika

Na oba crnogorska aerodroma, tokom vikenda, za samo jedan opsluženo je oko 15.000 putnika, saopštila je savjetnica direktora Aerodroma Crne Gore, Milica Babić.

Ona je, gostujući u Jutarnjem programu TVCG, kazala da Aerodromi Crne Gore u ovom trenutnu bilježe 110.000 putnika više, nego u periodu od 1. januara do 17. juna 2017. godine.

"Govorimo o cifri od 737.000 putnika na oba aerodroma, a prošle godine imali smo oko 627.000 u ovom periodu. Samo za jedan dan tokom vikenda na oba aerodroma je opsluženo oko 15.000 putnika", kazala je Babić.

Govoreći o strukturi putnika, ona je istakla da na tivatskom aerodromu dominiraju putnici sa ruskog tržišta.

"U Podgorici su tu linije ka Beogramu, Istanbulu, Rimu, Ljubljani. Raduje nas da se bilježi rast distanicija prema Zapadnoj Evropi", istakla je Babić.

Govoreći o incidentu na tivatskom aerodomu, kada je pijavica tokom nevremena oštetila dva manja aviona generalne avijacije, ona je pojasnila da se čekaju izvještaji osiguravajučih kuća, te da su letjelice bile propisno parkirane i osigurane.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније