Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Mina; Objavila: J.B.Č. ]

08. 06. 2018. 11:39 >> 11:29
2

OGLAS ZA PRODAJU

Nema interesovanja za imovinu KAP-a

Na oglas za prodaju imovine Kombinata aluminijuma (KAP) u stečaju, čija je procijenjena vrijednost 10,24 miliona EUR, nije stigla nijedna ponuda.

Stečajni upravnik KAP-a, Veselin Perišić, kazao je danas u Privrednom sudu, da do ponedjeljka, do kada je bio rok, nije stigla nijedna ponuda, ni na arhivi suda, a ni poštom.

"Ići će odmah novi oglas sa, pretpostavljam, istim uslovima", rekao je Perišić.

Otvaranje ponuda bilo je zakazano danas u devet sati u Privrednom sudu.

U oglasu za prikupljanje ponuda za kupovinu imovine KAP-a, koji je stečajna uprava raspisala 3. maja, bilo je saopšteno da procijenjena vrijednost nije minimalno prihvatljiva, niti je obavezujuća ili opredjeljujuća za ponuđača prilikom određivanja visine ponuđene kupoprodajne cijene.

Predmet prodaje je bila nepokretna imovina KAP-a koju obuhvataju katastarske parcele upisane u katastarskim opštinama Botun, Dajbabe i Cijevna.

Stečajna uprava je prethodni oglas za prodaju imovine podgoričke fabrike raspisala 27. marta u stečaju, po istoj cijeni.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније