Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Б.Ч.Ј.

22. 08. 2023. 14:19 >> 14:26

BRZO LOKALIZOVAN

Gorio pogon Kombinata aluminijuma

Pogon Kombinata aluminijuma gorio je jutros oko 9 sati. Požar su lokalizovali pripadnici vatrogasne jedinice Kombinata aluminijuma prije dolaska pripadnika Službe zaštite i spašavanja.

Iz Službe zaštite i spašavanja Glavnog grada saopštili su da im je oko 9 sati i 18 minuta prijavljeno da gori pogon Kombinata aluminijuma.

Na lice mjesta, kako su kazali, upućene su tri posade sa osam vatrogasaca.

“Pripadnici vatrogasne jedinice Kombinata aluminijuma su lokalizovali požar prije dolaska pripadnika Službe zaštite i spašavanja pa nije bilo potrebe za intervencijom”, naveli su iz Službe zaštite i spašavanja na Fejsbuku.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније