Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

11. 06. 2013. 19:22 >> 19:22

SPORNI ROKOVI

DRI: Preciznije o KAP-u

Predstavnici Državne revizorske institucije su na sastanku sa predstavnicima skupštinskog Odbora za ekonomiju, finansije i budžet ocijenili da je potrebno preciznije odrediti zaključke u vezi Kombinata aluminijuma.

Članovi Senata DRI Branislav Radulović i Milan Dabović, upoznali su predstavnike Odbora sa Godišnjim planom revizija za ovu godinu, raspoloživim kapacitetima, kao i načinom rasporeda poslova u toj instituciji.

"Ukazali su i na potrebu preciznijeg određenja zaključaka koji se odnose na KAP i ulogu DRI, posebno u dijelu definisanih rokova", navodi se u saopštenju DRI.

Sastanak u DRI na temu realizacija zaključaka Skupštine održan je na predlog predstavnika Odbora.

Predsjednik Odbora, Aleksandar Damjanović, članovi tog tijela, Zoran Jelić, Strahinja Bulajić i Mladen Bojanić i predstavnici državne revizije obavili su konsultacije i oko drugih pitanja, kao što su kadrovsko popunjavanje Senata te institucije i izmjene i dopune Zakona o DRI.

Parlamentarni Odbor usvojio je u ponedjeljak Predlog ocjena i stavova u vezi izvještaja DRI o garancijama Vlade izdatim u 2010. i 2011. godini, koji između ostalog predviđaju kontrolno saslušanje Vrhovnog državnog tužioca.

(Mina-business)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније