Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

28. 04. 2013. 15:40 >> 15:40

POSLOVANJE

Centar Igalo u minusu

Centar za odmor rekreaciju i liječenje Igalo, čiji će privatizacioni ugovor biti raskinut, završio je prvi kvartal ove godine sa gubitkom od 233,57 hiljada eura, 10,5 odsto većim nego u istom prošlogodišnjem periodu.

Prema podacima iz izvještaja o poslovanju, koji je objavljen na sajtu Komisije za hartije od vrijednosti, poslovni prihodi preduzeća su na kraju marta iznosili 8,24hiljade eura i bili su 1,7 puta veći nego u uporednom periodu.

Poslovni rashodi su na kraju prvog tromjesečja porasli 11,8 odsto na 241,8 hiljada eura.

Troškovi materijala su iznosili 4,6 hiljada eura, zarada, naknada i ostali lični rashodi 114,1 hiljadu, a amortizacije i rezervisanja 37,5 hiljada eura.

Ostali poslovni rashodi na kraju marta dostigli su 85,6 hiljada eura.

Vlada je u petak odlučila da zaduži nadležne organe da preduzmu radnje u vezi sa raskidom ugovora za Centar Igalo, kao i hotela Planinka i Jezera na Žabljaku i AS u Perazića dolu. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније