Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekologija

Agencija CGNews [ R.B. ]

11. 04. 2024. 13:59 >> 13:58

OPŠTINA ZETA

Sredstvima Eko fonda sanirano osam divljih deponija

Na teritoriji Opštine Zeta sanirano je osam lokacija zahvaljujući subvenciji od 16.061,34 eura od strane Eko fonda, kroz projekat uklanjanja otpada odbačenog u životnu sredinu.

"Pravo ne čistu životnu sredinu je neotuđivo pravo svakog pojedinca, zato u ovoj misiji Eko fond ostaje posvećen partner građanima, u namjeri da životni i radni prostor sačuvamo od devastacije i prilagodimo potrebi čovjeka", poručili su iz Eko fonda.

Ističu da divlje deponije predstavljaju ozbiljan ekološki problem koji utiče na našu zajednicu.

"One ne samo da narušavaju estetiku našeg okruženja, već imaju i ozbiljne posledice po zdravlje ljudi i biodiverzitet. Stoga, kako bismo se suočili s ovim izazovom Eko fond izdvaja sredstva za podršku lokalnim inicijativama za čišćenje i revitalizaciju divljih deponija", dodaje se.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније