Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

23. 12. 2014. 17:35 >> 17:31
2

LUŠTICA DIVELOPMENT

Kotorskoj bolnici donirano 1.500 eura

Dobrotvornom lutrijom kompanije Luštica Divelopment AD, prikupljeno je 1.500 eura koji će biti donirani za opremanje Odjeljenja neonatologije Opšte bolnice Kotor.

Dječjem odjeljenju i boksu za novorođenčad neophodna je pomoć pri kupovini fototerapijske lampe kako bi mali pacijenti, kod kojih je dijagnostičkom procedurom utvrđen povišen nivo bilirubina, mogli da budu medicinski zbrinuti u kotorskoj bolnici.

Lutrija je bila organizovana tokom svečanog koktela i Božićnog koncerta u tivatskom Centru za kulturu, kojim je Kompanija proslavila nastupajuće novogodišnje praznike sa svojim partnerima, saradnicima i zaposlenima.

„Kao društveno odgovorna kompanija smo htjeli da iskoristimo priliku da i novogodišnji koktel bude istovremeno humanitarni događaj, a naši gosti su nam u tome velikodušno pomogli“, saopštila je Bojana Šaranović iz marketinga Luštica Divelopment.

Kompanija koja je, kako navode u saopštenju, već prepoznata kao društveno odgovorna kompanija, svake godine, protokolom o saradnji sa Opštinom Tivat, finansira kulturne, sportske i druge organizacije i događaje, javne ustanove i nevladina udruženja, kojima je finansijska pomoć neophodna.

Sa Opštinom Tivat, Luštica Divelopment je nedavno potpisala Ugovor o sponzorstvu u 2015. godini vrijedan 150 hiljada eura, čime će nastaviti da pruža podršku razvoju lokalne zajednice.

Tokom sljedeće nedjelje, Kompanija će uputiti donacije i Zavodu za hitnu medicinsku pomoć Crne Gore, kao i Specijalnoj bolnici za ortopediju, neurohirurgiju i neurologiju „Vaso Ćuković“ u Risnu.

U protekle četiri godine, Luštica Divelopment uložila je više od pola miliona eura u društveno odgovorne projekte u više crnogorskih gradova, uključujući i Tivat, od čega u ovoj godini više od 200 hiljada.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније