Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

17. 12. 2014. 14:41 >> 14:51

DOM "MLADOST" U BIJELOJ

Telenor uručio poklone mališanima

Predstavnici kompanije Telenor i Telenor fondacije danas su tradicionalno uručili poklone djeci iz doma “Mladost” u Bijeloj.

Zaposleni u toj kompaniji su tokom decembra prikupljali poklone za mališane, dok je Telenor Fondacija za tu priliku obezbijedila slatke paketiće za djecu u dječijem domu.


Kako se Nova Godina približava, a i vrijeme je darivanja, dom “Mladost” je posjetio i "Deda Mraz" koji je pored uručivanja Telenor poklona, djecu zabavio uz zvuke gitare raznovrsnim pjesmama i igrama.

„Uvijek se radujemo druženju sa djecom, i zato sa zadovoljstvom nastavljamo ovu lijepu decembarsku tradiciju. Iz godine u godinu se potvrđuje da se i mališani raduju druženju koliko i mi, pa ćemo truditi da i u narednom periodu organizujemo aktivnosti koje će pomoći njihovom osnaživanju i uključivanju.“, izjavila je menadžerka Telenor fondacije Adrijana Husić, .

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније