Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

15. 08. 2014. 10:42   >>  10:41 4

VEČERAS KRUNISANJE

Sve spremno za izbor mis Crne Gore

Najljepša djevojka Crne Gore biće izabrana večeras, u turističkom kompleksu “Ruža vjetrova” na Velikom pijesku, između Bara i Ulcinja. Bivša misica i PR organizatora, Nikolina Lončar, kazala je da je sve spremno za izbor djevojke koja će u decembru predstavljati našu zemlju na izboru za mis svijeta.

Izbor za mis Crne Gore održaće se večeras, sa početkom u 21 sat. U žiriju će biti i poznatih ličnosti, koji će birati između 13 djevojaka.

Kandidatkinje su u “Ruži vjetrova” od 9. avgusta u finalnim pripremama, a večeras će imati tri predstavljanja.

"Ovdje smo da odradimo najljepši događaj na najlepšem prostoru crnogorskog primorja. U kompleksu mediteranskog stila, sve je zaista lijepo - more, bazeni, ukupni ambijent. Držimo se radnog naloga, propozicija, obaveza koje imamo, ali se odvoji malo vremena i za uživanje. Djevojke svaki dan imaju radne obaveze - vježbaju, imaju intelektualne radionice, imaju jedan mali kurs bontona", kazala je Lončar za "Novosti".

Djevojkama je dat zadatak da predstave porijeklo bratstva i plemena iz kojeg potiču.

U finalnoj večeri kandidatkinje će imati tri predstavljanja, prvo predstavljanje je u džinsu, djevojke će nositi majice „Aura“, koja je oficijalna šminka izbora i šorceve koje je specijalno dizajnirala Ilma Hamidović iz Novog Pazara. Kupaći kostimi su italijanskog brenda "Il kuore", a Nada Kolašinac je dizajner svečanih haljina kojim su djevojke, kako kažu, prezadovoljne.

Mlada dizjanerka Katarina Zjalić je uradila specijalno dizajniranu, velelepnu krunu.

"Kruna će se prvi put promovisati na ovogodišnjem izboru. U žiriju će biti interesantne ličnosti, poznati sportisti, novinari, advokati, predstavnici sponzora", kazala je Lončar.

Najlepša Crnogorka ići će u decembru u London na izbor za mis svijeta.

U muzičkom dijelu nastupiće Jelena Đorđević, Nikola Burovac i Milena Vučić.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније