Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Mina ]

27. 06. 2014. 14:12 >> 14:14

NIKŠIĆKA NASELJA

Procjena štete nakon nevremena

U olujnom neveremenu koje je sat nakon ponoći zahvatilo nikšićka naselja u blizini jezera Krupac, pričinjena je velika materijalna šteta.


Ekipe Elektrodistribucije su na terenu i šteta se procjenjuje. Mještani Kočana, Krupca, Vitalca, Grebica, Dukla, Mokre njive i Glibavca kažu da se takvo nevrijeme ne pamti.

Olujni vjetar je za petnaestak minuta iščupao iz korjena ili polomio polovinu stabala topola, zasađenih prije 50 godina kod jezera Kupac.

Motel na jezeru oštećen je od popadalih borova, u Grebicama je oštećen krov područnog odjeljenja osnove škole "Braća Ribar", kao i krovovi na kućama nekih mještana.

Vjetar i grad potpuno su uništili njive i zasade, odneseni su stogovi sijena, sagorjele su električne instalacije i satovi za struju.

Usljed grmljavine pojedina domaćinstva ostala su i bez fiksne telefonske mreže.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније