Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

K. J.

20. 04. 2024. 09:39 >> 09:39
Čitaj mi:

MINI AUTOBUSI

Još četiri vozila za prevoz učenika sa ruralnih područja

Ministrka prosvjete, nauke i inovacija, Anđela Jakšić-Stojanović, izvršila je primopredaju posljednjeg kontigenta vozila namijenjenih za prevoz učenika sa ruralnih područja.

"Ključevi od četiri mini autobusa kapaciteta 12+1 sjedišta uručeni su direktorima JU OŠ,,Daciće” Rožaje, JU OŠ,,Bogdan Kotlica”Šavnik, JU OŠ,,Jagoš Vešovi” Kolašin i JU OŠ,,Tucanje” Petnjica". piše u saopštenju tog resora.

Pošto je nabavka i isporuka svih vozila po prethodnom tenderu završena, Uprava za imovinu je raspisala i novi tender vrijednosti oko 1.8 miliona eura koji podrazumijeva nabavku 21 mini autobusa i 2 velika autobusa kojima će se omogućiti mnogo bolji i bezbjedniji prevoz naših učenika.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније