Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

K. J.

11. 04. 2024. 21:25 >> 21:26
Čitaj mi:

SASTANAK

Policija će nastaviti da čuva državna tužilaštva

Službenici Uprave policije će i u narednom periodu ,u mjeri mogućeg, nastaviti da obezbjeđuju objekte u kojima se nalaze državna tužilaštva, do trajnog rješenja, odlučeno je na sastanku vrhovnog državnog tužioca Milorada Markovića sa v.d. direktorom Uprave policije Aleksandrom Radovićem.

Satanak je održan u Vrhovnom državnom tužlaštvu.

"Državno tužilaštvo i Uprava policije u borbi protiv svih vidova kriminala upućeni su jedni na druge i u cilju postizanja konkretnih rezultata neophodna je saradnja zasnovana na povjerenju, stručnosti i efikasnosti državnih tužilaca i službenika Uprave policije", navodi se na sajtu VDT-a.

Vrhovni državni tužilac i v.d. direktora Uprave policije razgovarali su i o neophodnosti unapređenja saradnje kada je riječ o slučajevima torture, ali i drugim, specifičnim krivičnim djelima, poput privrednog kriminala.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније