Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

B.B.

19. 03. 2024. 14:22 >> 14:22
Čitaj mi:

Bošnjačka stranka

Novac namijenjen za ramazanske iftare umjeriće ka Palestini

Predsjedništvo Bošnjačke stranke i predsjednici opštinskih odbora te stranke, odlučili su na današnjoj sjednici da neće ove godine održavati tradicionalne iftare opštinskih odbora, kako bi planirana sredstva uplatili kao donaciju za pomoć stanovnicima Palestine.

"Muslimani Palestine ovaj Ramazan dočekali su u stanju teške humanitarne katastrofe i bez osnovnih uslova za život. Najveći broj Palestinaca, pored opasnosti za gole živote, suočava se i sa neviđenim poteškoćama da obezbijede hranu i vodu uopšte, pa tako i za sehur i iftar. Iz tog razloga, Predsjedništvo Bošnjačke stranke i predsjednici Opštinskih odbora Bošnjačke stranke odlučili su da na ovaj način daju skroman doprinos smanjenju izazova pred kojim se nalaze muslimani Palestine u svetom mjesecu ramazanu", navode u saopštenju BS-a.

Kako dodaju, uvjereni su da će njihovi članovi, simpatizeri, glasači i prijatelji koje su navikli na tradicionalna iftarska druženja, razumjeti i podržati ovakvu odluku stranke.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније