Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

A.B. [ Portal RTCG ]

04. 03. 2024. 14:36 >> 14:41
Čitaj mi:

ZAJEDNICE OPŠTINA

Zaposleni u upravama učili o administraciji poreza na promet

Zaposleni u upravama lokalnih javnih prihoda imali su priliku da na savjetovanjima uče o različitim aspektima administriranja poreza na promet nepokretnosti, saopšteno je iz Zajednice opština Crne Gore.

"Bila je to prilika za zaposlene u lokalnim poreskim organima da u interaktivnom razgovoru, postave sva pitanja koja su im od značaja za rad u ovoj oblasti, a naročito u odnosu na način podnošenja poreske prijave, utvrđivanje poreske osnovice, angažovanje vještaka prilikom utvrđivanja poreske osnovice, poreska oslobođenja, obračun i plaćanje poreza, oporezivanje nasljeđa, kao i plaćanja poreza u slučaju raskida ugovora”, ističe se u saopštenju.

Predstavnici kompanije Bone Igor Dragaš i Mitar Jakšić predstavili su modul softvera LARIS koji je, u skladu sa potrebama opština kreiran za admionistriranje poreza na promet nepokretnosti.

Kako navode iz ZO, ovaj modul opštine mogu da koriste kao samostalni alat, a mogu da ga koriste i istovremeno sa ostalim modulima ovog softvera.

Učesnici su savjetovanje ocijenili veoma korisnim za njihov rad na ovim poslovima.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније