Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

M.M.

25. 02. 2024. 10:07 >> 12:18
Čitaj mi:

BOJAN DELIĆ O DJETINJSTVU

"Pamtim topli dom i svakodnevne borbe roditelja"

Crnogorski pjevač Bojan Delić pričao je o odrastanju i djetinjstvu u "Dobro jutro Crna Goro" na TVCG. Kaže da je kao dijete bio avanturista i da je volio da probija granice, pa se tako među prvima istetovirao. Pamti bezbrižno odrastanje, sa loptom i dosta prijatelja.

"Ja sam kao dijete u jednom periodu postao avanturista, volio sam da probijam granice, među prvima sam se istetovirao, minđušu stavio, a otac mi je bio vojno lice pa tu nije bilo lako naći razumijevanje", prisjeća se Delić. 

"Imao sam taj avanturistički duh i tata mi je govorio teži si mi ti nego 40 vojnika u četi", dodaje on.

Delić pamti topao dom, roditelje koji se bore svakodnevno, kao i bezbrižno odrastanje.

"Bace nam loptu iza zgrade i mi smo srećni. Današnja djeca imaju sve, a pitanje je koliko su svjesni toga", kazao je on.

Ljubav prema Podgorici, kaže Delić, nikada ne prestaje, već samo raste. 

"Volio sam i volim i dalje Podgoricu, dišem je, ponosan sam na nju kako izgleda. Maštali smo da postane jedan lijep grad i stvarno je postala", kazao je on.

Najteža odluka mu je bila u djetinjstvu kada je bio u osmom razredu i kada je trebao da se odluči za srednju školu.

"Ja sam odlučio da idem u Muzičku školu, jedini iz cijelog društva, i bilo je velikog pritiska, ni otac nije baš bio za to. Međutim, nisam se pokajao iako sam htio više puta da se ispišem", priča Delić.

Nakon Muzičke škole upisao je Pravni fakultet. Posebni trenuci bili su kada je imao svirke na Pravnom fakultetu.

"Na spratu se mogla čuti pjesma "Nije htjela" od Kemala Montena i mnoge druge, to su posebne uspomene, nisam siguran da toga sada ima", kazao je Delić. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније