Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

M.L.B.

05. 01. 2024. 20:15 >> 20:18
Čitaj mi:

ULJEPŠALA IM PRAZNIKE

Mis Crne Gore uručila paketiće djeci u Sigurnoj kući i na Onkologiji

Zvanično najljepša Crnogorka Anđela Vukadinović uručila danas paketiće djeci u Sigurnoj ženskoj kuci i dječijem Odjeljenju onkologije KBC Podgorica.

Novogodišnji i božićni praznici u životu svakog djeteta ostavljaju poseban trag, te je tako aktuela mis Crne Gore Anđela Vukadinović odlučila da obraduje mališane koji se trenutno nalaze na onkološkom dječijem odjeljenju u Podgorici, kao i za djecu u Sigurnoj ženskoj kući čija je aktivna članica duži niz godina.

Anđela je djeci uljepšala praznike, a oni su joj uzvratili zagrljajima, osmjesima, pjesmama i recitacijama.

U paketićima se nalazi odjeća, obuća, igračke, svako djete je imalo drugačije novogodišnje želje, a Anđela se potrudila da svima izađe u susret.

“Danas, na ovaj način šaljemo poruku da deca koja su žrtve porodičnog nasilja treba da imaju isto djetinjstvo kao i sva ostala djeca”, istakla je Vukadinović i dodala da kao društvo treba da učinimo i dodatne napore kako bi oni prebrodili traume kroz koje su prošli, ali i kako sve to ne bi ostavilo traga u budućnosti.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније