Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

B.B. [ Mina ]

22. 12. 2023. 15:31 >> 15:32
Čitaj mi:

ERSTE BANKA

Sakupili skoro 7.000 eura za nabavku mobilnih spirometara

Erste banka i njeni zaposleni sakupili su 6,9 hiljada eura donacija na tradicionalnom dobrotvornom doručku, a novac će biti usmjeren za nabavku mobilnih spirometara za osobe sa cističnom fibrozom u Crnoj Gori.

Kako je saopšteno iz banke, zaposleni su glasanjem odlučili da novac bude usmjeren Udruženju za pomoć i podršku osobama sa cističnom fibrozom radi nabavke nedostajuća 23 mobilna spirometra.

Direktorica Službe komunikacija u Erste banci Dragana Crvenica kazala je da poslovnu godinu završavaju tradicionalnim Erste dobrotvornim doručkom i da su ove godine sakupili rekordan iznos donacija.

"Kolege su nesebičnom podrškom pokazale da žele i lično da doprinesu da praznični dani donesu radost i bolji kvalitet života osobama sa cističnom fibrozom u Crnoj Gori i prepoznali su značaj plemenite borbe Udruženja za unapređenje uslova za njihovo liječenje i život“, rekla je Crvenica.

Ukupno 36 zaposlenih je kuvalo i posluživalo hranu na Erste dobrotvornom doručku koji je održan u upravnoj zgradi Banke u Podgorici.

Za svaki euro koji su zaposleni donirali, Erste banka je usmjerila dodatni euro, uz početni iznos donacije koji je banka izdvojila za svakog prijavljenog kuvara.

Predsjednik Udruženja Vladislav Vujković zahvalio se na donaciji.

"Ova godina će biti upamćena po plemenitosti svih ljudi koji su udruženim snagama stali uz nas, rame uz rame i pomogli nam da istrajemo u našoj borbi. Pokazali su nam da zajedno možemo mnogo toga i da nikada više nećemo biti sami”, rekao je Vujković.

Erste banka od 2017. godine organizuje Dobrotvorni doručak za zaposlene, na kojem je sakupljena novčana podrška za brojne plemenite inicijative.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније