Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

М.В./М.М.Љ.

06. 12. 2023. 12:05 >> 12:08

KANDIDATI

Petoro u igri za dva člana Savjeta ACV i četvoro za Odbor To Montenegro

Uskoro bi trebalo da budu poznata imena po dva člana Odbora direktora kompanije ToMontenegro i članova Savjeta Agencije za civilno vazduhoplovstvo, koja se biraju po osnovu javnog konkursa, koje je Ministarstvo saobraćaja i pomorstva sprovelo u proteklom periodu. Prema saznanjima Portala RTCG, u igri za dva člana Savjeta ACV-a su Velizar Darmanović, Velibor Mrdak, Dragiša Raičević, Zoran Maksimović i Ivana Borović.

S druge strane, kandidati za dva člana Odbora direktora ToMontenegro-a iz reda profesionalaca su Tamara Rodić, Vukadin Stojanović, Milena Mićić i Velibor Mrdak.

Vlada će, kako saznajemo, do kraja godine imenovati OD nacionalne aviokompanije i Savjeta ACV-a.

Vlada je smijenila Odbor direktora nacionalne aviokompanije “To Montenegro” i kompletan Savjet Agencije za civilno vazduhoplovstvo (ACV).

Raspisan je konkurs za popunu dva mjesta u ovom Odboru, kao i konkurs za izbor dva člana Savjeta ACV.

Članovi Savjeta ACV bili su Slobodanka Burić, Ćamil Kujević, Edis Ćatović i Miljana Knežević. Predsjednik Savjeta bio je Dragan Stojanović.

Predsjednik Odbora “To Montenegra” bio je Pavle Ljesar, a članovi Orhan Hodžić, Suad Đelović, Mensur Mujević i Danilo Marković.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније