Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

K. J.

30. 11. 2023. 10:59 >> 11:18

USKORO PROJEKAT 

CKB postao prijatelj Fondacije "Čini dobro"

Fondacija “Čini dobro” i CKB predstaviće uskoro prvi zajednički projekat iz domena zelenih inicijativa koji će biti usmjeren na zaštitu životne sredine, sa akcentom na oblast  upravljanja otpadom, saopšteno je iz te Fondacije. 

Ugovor o saradnji potpisali su izvršna direktorica Fondacije “Čini dobro” Marija Jovović, i direktor Odjeljenja za marketing i komunikacije Nemanja Đurašković i na taj način postali prijatelji.

“Fondacija “Čini dobro” okuplja kompanije koje se prepoznaju po svom društveno odgovornom poslovanju. Jedan od ciljeva fondacije je promocija filantropskih načela i poslovne kulture koja je usmjerena na podršku inicijativama za unapređenju kvaliteta života cjelokupne društvene zajednice”, saopšteno je iz Fondacije.

Jovović je rekla da je Fondacija uspjela  aktivnostima i projektima, ali i podrškom koju pruža drugima, u oblastima edukacije, zelenih inicijativa i digitalnih servisa da skrene pažnju na svoje djelovanje i uticaj koji ostvaruje na crnogorsko društvo. 

“Najbolji pokazatelj za to, pored rezultata koje ostvarujemo, jeste i podrška poslovne zajednice i širenje kruga prijatelja Fondacije među kojima je od sada i CKB. Zajednički uz podršku donatora i prijatelja nastavićemo da činimo dobro i promovišemo humanost, dobročinstvo i altruizam kao vrijednosti koje trebaju biti dio svakog pojedinca, ali i privrednih subjekata. Naime, želimo podstaći ljude da budu svjesni svoje uloge u društvu i da čineći dobro mogu doprinijeti stvaranju bolje i pravednije zajednice“, rekla je Jovović.

Đuršaković je naveo da ta banka prepoznaje važnost saradnje, kako bi zajedno realizovali projekte koji transformišu društvo i promovišu načela pravičnosti i održivosti. 

“Saradnja sa fondacijom “Čini dobro” potvrđuje da CKB nije samo pokretač značajnih društveno odgovornih aktivnosti, već i saveznik svima sa kojima dijelimo iste vrijednosti. Uvjeren sam da ćemo kroz naše partnerstvo pozitivno uticati na mnoge i doprinijeti napretku okruženja u kojem živimo i stvaramo”, rekao je Đurašković. 

    

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније