Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

21. 04. 2014. 16:43 >> 16:43
5

NAPLATA KOMUNALIJA

Lazović: Medijska hajka protiv mene

Šef budvanskog DPS-a Boro Lazović ocijenio je da je ponovo žrtva medijske hajke, u kojoj, kako smatra, pojedini listovi pokušavaju da ga povežu s kriminalom.

Dnevne novine pišu da su inspektori za organizovani kriminal, po nalogu tužilaštva, počeli provjeru rada budvanske Službe za naplatu komunalija, zbog sumnje da su napravljeni propusti na štetu države. List navodi da je predmet provjere obračun komunalija za gradnju dvije kule budućeg hotela ''Porto Budva'', koju planira da gradi lider budvanskog DPS Boro Lazović. 
Opština je izračunala da bi Lazović i njegov partner, trebalo da izmire oko 5,5 miliona eura komunalija, a do sada je uplaćeno oko 1,4 miliona eura. Istovremeno gradnja nije počela.

Boro Lazović za Antenu M kaže da nema ništa sporno u ugovorima opštine sa njim.

''Ne može biti u toj cijeloj priči sa tim ugovorima niko oštećen osim nas. Jer mi smo uplatili milion i po, a još nijesmo počeli, što znači ako sjutra odustanemo mi moramo da tražimo da nam vrate pare nazad'', navodi Lazović i dodaje da ne zna da policija provjerava ugovore.

''Meni su rekli u Opštini, ja sam zvao gospodina Rajkovića i rekao mi je da kod njega niko nije dolazio još. Kaže da tamo postoje ti ugovori, da to nije objavljeno na sajtu, to nijesu nikakvi ugovori koji su različiti od bilo kojih drugih. Tako da ne znam o čemu se radi vidim da sam meta medija u poslednje vrijeme, bez mene se izgleda više ne može, pokušavaju na sve načine da me povežu sa kriminalom. Nadam se da neće uspjeti'', kaže Lazović.

Šef budvanskog DPS-a smatra da je već niz godina žrtva medijske hajke.

''Na određeni način sam meta, zašto stvarno ne znam, evo tu su državni organi pa neka utvrde ako ima razloga. To već dugo traje već sedam, osam godina. Pretpostavljam da je to politički. Jedna te ista priča davno ispričana samo u drugom pakovanju, izlazi u dvije tri novine da se podsjeti na to.'', zaključio je Lazović.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније