Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ UL info ]

04. 09. 2023. 14:51 >> 14:51

KOMUNALNA POLICIJA ULCINj

Buka i nedostatak parkinga najveći problemi, podnešeno 1200 kazni

Najveći komunalni problemi u Ulcinju su buka i nedostatak parkinga, navodi se u izvještaju Komunalne policije. Oni su, kako su saopštili, proteklih mjeseci podnijeli 1200 kazni.

Prema izvještaju koji je 31. avgusta objavio načelnik Komunalne policije tog grada Amir Mehmeti, ova sezona je bila prilično izazovna za tu opštinsku službu.

Kako navodi portal UL info, buka i nedostatak parking mjesta opisani su kao najveći teret sa kojim su se suočavali proteklih mjeseci.

Mehmeti je, između ostalog, rekao da je izrečeno ukupno 169 kazni za narušavanje reda, 36 za buku, 21 za građevinske radove u zakonom zabranjenom periodu. Za nepropisno parkiranje kažnjeno je 859 vozača, dok je 130 vozila uklonjeno uz pomoć “pauka” kako bi se poboljšao protok saobraćaja u gradu tokom sezone.

Problem su, kako je dodao, i nelicencirani taksisti, od kojih je 18 kažnjeno od strane ove institucije zbog nezakonitog poslovanja.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније