Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

М.В. [ simpleflying.com ]

03. 09. 2023. 15:53 >> 06:34

POLETIO IZ TALINA

Avion na letu ka Tivtu prinudno sletio zbog požara u motoru

Avion kompanije SmartLynx Airlines Malta Erbus A320 na letu od Talina ka Tivtu bio je prinuđen da prinudno sleti nakon što mu se pokvario motor, prenosi portal "simpleflying.com". Avion je poletio sa aerodroma Talin (TLL), Estonija, na putu za Tivat, u Crnoj Gori, 1. septembra. Ubrzo nakon polijetanja, piloti su zatražili da se vrate u Talin zbog indikacije požara u jednom od motora.

Kao rezultat indikacije požara, letačka posada je ugasila jedan motor i zaustavila penjanje na 2.000 stopa. Otprilike 20 minuta nakon polijetanja, Erbas A320 se bezbjedno vratio na aerodrom u Talinu, piše portal.

Konkretno, u pitanju je vazduhoplov Erbas A320-200 avio kompanije SmartLynx Airlines Malta, registrovan kao 9H-SLE.

Prema podacima Planespotters.net, letjelica je stara preko 15 godina i isporučena je kompaniji SmartLynx u maju 2021. godine.

Ranije je letjelica bila dio flote Flynas, piše u tekstu. 

Navodi se da je avion i dalje na aerodromu u Talinu. 

Osnovana 1992. godine, firma SmartLynx Airlines je čarter i kargo avio-kompanija.

Leti širom Evrope, Sjedinjenih Država, Azije i Afrike.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније