Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ A.B. ]

05. 08. 2023. 07:27 >> 07:28

DIREKTORAT ZA ZAŠTITU

MUP upozorio na nevrijeme: Najavljuju grad, moguće bujice

Direktorat za zaštitu i spašavanje MUP-a upozorio je na današnje nevrijeme, navodeći da se u Crnoj Gori očekuje uticaj ciklona koji će usloviti promjenu vremena i nestabilne vremenske prilike.

MUP-a je poslao npozorenje svim učesnicima u sistemu zaštite i spašavanja i ukazao na potrebu podizanja operativne spremnosti.

 

Istakli su da se na teritoriji Crne Gore i u oblasti južnog Jadrana u pojedinim mjestima očekuje obilnija količina kiše.

Moguć je i buran razvoj grmljavinskih oblaka sa uslovima za lokalnu pojavu vremenskih nepogoda praćenih gradom.

Pored kiše, u zoni grmljavinskih oblaka, moguć je jak, na udare i olujni vjetar.

Duž obale očekuju se jači talasi, a tokom dana osjetan pad temperature vazduha.

"Kao posljedica obilne kiše lokalno su mogući kratkotrajni problemi sa obilnom količinom vode - posebno u urbanim sredinama, na bujičnim tokovima i duž saobraćajnica koje presjecaju planinske kosine", zaključuje se u saopštenju MUP-a. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније