Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

K. J.

31. 07. 2023. 12:18 >> 12:20

RADIONICA

O značaju dojenja 3. avgusta na Pobrežju

Svjetska nedjelja dojenja se svake godine obilježava od 1. do 7. avgusta, a radionica o dojenju u Podgorici će se održati 3. avgusta u 10 sati u sali Centra za edukaciju i naučno istraživačku djelatnost ustanove u ZO Stara Varoš( Pobrežje), saopšteno je iz Doma zdravlja Podgorica.

Kako navode, dojenje svakom djetetu pruža najbolji mogući početak života.

"Iako je dojenje prirodan proces, to nije uvek lako. Majkama je potrebna podrška porodice, zdravstvenih radnika i zajednice u cjelini. U toku Svjetske nedelje promocije dojenja od 1. do 7. avgusta 2023, ZU DZ Glavnog grada organizuje radionicu na kojoj će trudnice, porodilje i mame koje su nedavno to postale, kao i njihovi partneri, imati priliku da čuju najvažnije informacije o benefitima dojenja, pravilnim položajima i uticaju dojenja na zdravlje majke i bebe. Nakon predavanja učesnici će imati priliku da dobiju odgovore na postavljena pitanja u vezi sa temom", saopšteno je iz te zdravstvene ustanove.

Nakon predavanja na pitanja roditelja odgovaraju prim.dr Rajka Pajović, pedijatrica
mr zdr.njege Jadranka Miljanić, i vss Sanela Rastoder - patronažna sestra.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније