Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

15. 03. 2014. 08:07 >> 08:07

ZA VIKEND

Dani organske hrane u Bazaru

Dani organske hrane biće održani ovog vikenda, na pijaci u tržnog centra „Bazar“, u periodu od 8 do 15 sati.

Cilj manifestacije, koju zajedno organizuju preduzeće "Tržnice i pijace" i Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja nastavak je započetih aktivnosti na promociji domaćih proizvoda i zdrave hrane.

"Očekivanja su da će se poljoprivredni proizvođači, kroz direktan kontakt sa potrošačima, ostvariti bolji plasman svojih proizvoda. Dani domaćih proizvoda na pijacama u Podgorici prilika su i da potrošači saznaju nešto više o načinu proizvodnje i vrijednostima ponuđenih proizvoda", saopšteno je iz Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja.

Ova manifestacija dio je edukativno-promotivne kampanje pokrenute radi promocije domaćih proizvoda.

U prethodnom periodu na pijacama je promovisan med i drugi pčelinji proizvodi, ljekovito bilje, razne vrste brašna hljeba i peciva.


 


 


 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније