Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Б.Ч.Ј.

17. 07. 2023. 11:26 >> 11:25

UPRAVA POLICIJE

Bez problema na događajima organizovanim povodom Dana državnosti

Na desetinama događaja organizovanim povodom Dana državnosti nije zabilježen nijedan problem, saopšteno je iz Uprave policije.

"Uprava policije je u protekla četiri dana, planirala i na profesionalna način realizovala obezbjeđenje više desetina događaja – javnih okupljanja i javnih priredbi, u gradovima Crne Gore, provodom obilježavanja Dana državnosti", navodi se u saopštenju.

Iz Uprave policije navode da su sve aktivnosti, čijoj realizaciji je prethodilo detaljno planiranje, sprovedene uz povećano angažovanje policijskih službenika iz svih operativnih struktura.

Oni zahvalili sugrađanima, koji su svih ovih dana, "svojim prisustvom i odnosom, dali značajan doprinos da sve manifestacije i događaji proteknu u najboljem redu."

"Sigurni smo da će Uprava policije na zadovoljstvo naših građana, kao i turista koji će boraviti u našoj zemlji, i u narednom periodu svojim odgovornim i profesionalnim postupanjem doprinijeti da se u Crnoj Gori svi osjećaju prijatno i bezbjedno", navodi se u saopštenju.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније