Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Milica Kapa, TVCG ]

22. 06. 2023. 07:03 >> 07:03
2

MJESTO ZA DRUŽENjE

Zatvaraju se klubovi za penzionere u Podgorici

Klubovi za penzionere u Podgorici, odlukom Glavnom grada, zatvaraju se. Ovu odluku starija populacija nije dočekala objeručke, ali su, kažu svjesni da pojedini klubovi i nijesu radili kako treba. Zato vjeruju da će uskoro biti izabrani novi kadar, te da će novi predsjednici mjesnih zajednica imati više sluha za pripadnike treće dobi.

Starija populacija u Podgorici ostaje bez omiljenih mjesta za okupljanje. Odluka Glavnog grada da zatvori klubove za penzionere razočarala je one kojima je to bilo mjesto druženja i razonode.

A da se mutilo tvrde i u Udruženju za zaštitu penzionera “Pravda” i Partiji penzionera, invalida i restitucije Crne Gore. Imaju, kažu, i dokaz da je Savez udruženja penzionera Crne Gore obavljao sumnjive poslove.

"Klubovi penzionera su radili u intersu nečijem, svom interesu, onoga ko ih je formirao, a svaki klub i svako ko se bavi trgovinomm, i uslužnim djelatnostima treba da plaća porez", kazao je Momo Joksimović iz Partije penzionera, invalida i restitucije Crne Gore.

Iz Saveza udruženja penzionera Crne Gore nijesu odgovarali na naše pozive.

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније