Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

28. 02. 2014. 09:08 >> 09:09
2

"BUDVA NA PJENU OD MORA"

U susret četvrtoj sezoni

Iako snimanje četvrte sezone popularne serije „Budva na pjenu od mora“ počinje u aprilu, ekipa je već na broju, pišu Večernje Novosti.

Zato, neće biti iznenađujuće ako danas na Beogradskom sajmu sretnete Sava Bačića (Mima Karadžić), njegovu suprugu Nađu (Ljiljana Blagojević), Luku Radmilovića (Momčilo Otašević), đeda Joka (Marko Nikolić) ili nekog drugog junaka.

Naime, u okviru aktuelnog Sajma turizma, na štandu TO Budva, negdje oko 14 časova i 30 minuta, zakazano je druženje sa ekipom serije, a baš tu i u to vrijeme - pašće i prva klapa novog ciklusa.

- Odlučili smo da danas, onako simbolično, napravimo uvod u aprilsko druženje - kaže Mima Karadžić, glavni glumac i producent.

- Napravićemo mali performans kojim ćemo zavrtjeti krug. Zapjenušaćemo priču, zagolicati i sebe i gledaoce - a onda sa velikom radošću dočekati proljeće.

Prva klapa će nagovijestiti u kom pravcu će se razvijati četvrta sezona. Karadžić ne krije, pa kaže:

- Dalje sudbine junaka će vas vjerovatno iznenaditi, jer smo prilično „zakuvali“. Biće tu, naravno, i novih likova, što će unijeti potrebnu dinamiku.

Glavna snimajuća lokacija ostaće - Budva - koja će tako, kao i prethodnih godina, biti u „opsadnom“ stanju do početka ljetnje sezone.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније