Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

O.Z.

18. 02. 2022. 11:44 >> 11:50

ADMINISTRATIVNI ODBOR

Predrag Miranović predložen za člana Savjeta RTCG

Administrativni odbor jednoglasno je predložio Predraga Miranovića za člana Savjeta Radio Televizije Crne Gore (RTCG). Miranovića je predložila Crnogorska akademija nauka i umjetnosti (CANU).

Odbor je konstatovao da je CANU za svog kandidata blagovremeno dostavila potpunu dokumentaciju.

Utvrđena lista kandidata će biti objavljena na internet sajtu Skupštine Službenom listu Crne Gore i Dnevnim novinama Dan.

Za člana Savjeta RTCG bio je predložen i Ivan Jovović od strane Matice crnogorske, ali je konstatovano da je predlagač dostavio nepotpunu dokumentaciju jer nije dostavio finansijski izvještaj za prethodne tri godine u skladu sa zakonom.

U Savjetu RTCG je upražnjeno mjesto nakon što je Žarko Mirković podnio ostavku u avgustu prošle godine zbog ličnih razloga.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније