Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

13. 12. 2013. 09:00 >> 11:09
6

TOKOM TRANSPORTA

Huligani oštetili 120 "Fijata"

U toku 2013., na putu od Kragujevca do luke Bar, huligani su oštetili 120 automobila ''Fijat 500 L'', piše "Blic".

Na željezničku kompoziciju koja prevozi automobile bacano je kamenje, bilo je krađa, a čak je zabilježeno i da su pucali na automobile iz vatrenog oružja.

Većina vandalizama se, kako piše list, dešavalo na teritoriji Crne Gore. Radnici koji su zaposleni na transportu vozila su prijavili pucnjavu i pronađena su tanad. Uz to, registrovano je i da su sa jednog automobila skinuta sva četiri točka.

U crnogorskoj policiji tvrde da se svih pet slučajeva kamenovanja dogodilo na području opštine Podgorica, i da osim kamenovanja nije bilo drugih registrovanih krivičnih djela ili prekršaja počinjenih na štetu kompanije „Fiat automobili Srbija“ za vrijeme dok se vršio transport vozila ove firme željezničkom prugom u dijelu u kojem ta pruga prolazi kroz Crnu Goru.

MUP Crne Gore je saopštio da je od 12. avgusta 2012. na pruzi na relaciji Beograd – Bar, na teritoriji Crne Gore registrovala pet slučajeva kamenovanja, a zbog toga su uhapšena dva maljoletna lica.

U jednoj kompoziciji ima 212 vozila. Njih prate tri policajca do Prijepolja. Poslije toga, kompozicija putuje 20 kilometara bez pratnje, a kada uđe u Crnu Goru, pratnju preuzimaju crnogorski policajci.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније