Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

M.M.

22. 12. 2021. 18:41 >> 23:13
1

"ZA LJEPŠE ZDRAVSTVENE USTANOVE"

Radovi na bolnici u Brezoviku privode se kraju

Ministarstvo zdravlja, Radio i Televizija Crne Gore i Kompanije Cerovo i Bekament, potpisali su Memorandum o saradnji kojim je predviđena realizacija projekta "Za ljepše zdravstvene ustanove". Trenutno su radovi u specijalnoj bolnici za plućne bolesti u Brezoviku. Nakon toga, radiće se projekat Dom zdravlja u Herceg Novom, zatim u Gusinju i Žabljaku.

Sandra Strugar iz kompanije Cerovo kazala je da je to skroman doprinos, kako bi se poboljšali uslovi u zdravstvenom sistemu pa samim tim i njihovo funkcionisanje.

"Trenutno su radovi u specijalnoj bolnici za plućne bolesti u Brezoviku. Vrši se adaptacija četiri kupatila", kazala je Strugar.

Direktor prodaje Bekamenta u Crnoj Gori Vladan Čejović kazao je da je ta kompanija pristupila realizaciji koji se odnosi na projekte rekonstrukcije zdravstvenih ustanova i to širom Crne Gore.

"Prvi projekt kojem smo pristupili je rekonstrukcija bolnice u Brezoviku, čija će rekonstrukcija omogućiti bolje uslove za liječenje bolesnika ali i zarad svih medicinskih radnika i to u domenu polaganja keramike, ugradnje hidroizolacije i boja za unutrašnje zidove, pod brendom Neoton mi ćemo raditi donaciju materijala", istakao je Čejović.

Strugar je istakla da pored Brezovika rade se još četiri projekta.

"Oni će se raditi po nekom redosledu, poslije Brezovika radiće se projekat Dom zdravlja u Herceg Novom, nakon toga Gusinje, Žabljak", kazala je ona.

Istakla je da kada su došli u bolnicu u Brezoviku ona nije baš bila na zavidnom nivou.

"To su kupatila koja su rađena prije četrdeset godina, tako da smo odlučili da se tu odrade adaptacije četiri kupatila", kazala je Strugar.

Završetak radova je, kazao je Čejović, planiran negdje do kraja godine, do 30. decembra.

"Za 10 dana bi trebalo sve da bude završeno i mislim da će pacijenti tada moći da se vrate u svojim sobama", saopštio je Čejović.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније