Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

07. 07. 2021. 08:38 >> 08:40

NVO NAŠA AKCIJA

Instalacije za kotorski festival od reciklažnog materijala

NVO Naša akcija je u proteklom periodu održala niz radionica za popravku, izradu i postavku instalacija za Kotorski festival pozorišta za djecu, koristeći reciklažni materijale.

Te aktivnosti dio su završnog programa projekta "Mladi za čist Jadran" koji finansira BeMed i fondacija Princ Albert II od Monaka i uz pokroviteljstvo Opštine Kotor.

Kako ističu u NVO Naša akcija, u proteklom periodu održali su niz radionica za popravku, izradu i postavku instalacija za Kotorski festival pozorišta za djecu.

"Koristeći reciklažne materijale sa fokusom na plastiku, mladi kreativci imali su priliku da pokazu svoje vještine, a zatim oplemene javne prostore svojim instalacijama. Naročito interesovanje se pokazalo za malu biblioteku na otvorenom i haljinom od plastike pod nazivom 'Nova moda', jer plastika je izgleda nova moda ovog doba. Pozivamo sve građane da doniraju knjige za malu biblioteku na otvorenom koja je trenutno locirana na Pijaci od kina, a koja će nakon festivala naći svoju novu, dugoročnu lokaciju", navode u NVO.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније