Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

28. 05. 2021. 09:04 >> 09:04
3

APLAUZ ISPRED USTANOVE

Kolektiv risanske bolnice pružio podršku direktoru

Skoro čitav kolektiv Bolnice Risan jutros je kratko izašao ispred ustanove kako bi pružili podršku direktoru Vladimiru Popoviću čija je smjena najavljena za ponedjeljak.

Mještani Risna su juče blokirali raskrsnicu koja vodi do Specijalne bolnice Risan u znak protesta zbog najavljene smjene direktora te ustanove.

Podsjetićemo, iz Ministarstva zdravlja je stigla vijest posredstvom vladinih medija da će dr Popović biti smijenjen zbog slučaja koje ispituje Osnovno državno tužilaštvo u Kotoru. Razlog je nađen u činjenici da niko od dežurnih ljekara u toj bolnici nekoliko dana nije prijavljivao policiji ili nadležnom tužiocu da je mladić iz Berana J. Š. (32) preminuo tri dana, nakon što je u tu ustanovu primljen sa povredama koje je zadobio u saobraćajnoj nesreći.

Popović je kazao za Jutarnji program TVCG da je informaciju o svojoj smjeni sa funkcije dobio sa portala.

Tvrdi da je pacijent je tretiran na najbolji mogući način, a što je važno, porodica je od prvog momenta bila obaviještena o svemu i imali su informaciju na svaka tri sata.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније