Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

26. 01. 2021. 11:28 >> 11:33

LALOŠEVIĆ

Omladinski servisi su značajne adrese za mlade

Omladinski servisi predstavljaju konkretne adrese u kojima crnogorska omladina može pronaći podršku i podstrek za svoje potrebe, kao i za dalji razvoj, istakao je direktor Uprave za sport i mlade Vasilije Lalošević.

Lalošević je posjetio Omladinski centar u Podgorici i, kako je sopašteno, upoznao se i sa predstavnicima NVO Centar za omladinsku edukaciju, koji je implementacioni partner na projektu Evropske omladinske kartice.

"Omladinski servisi predstavljaju konkretne adrese u kojima crnogorska omladina može pronaći podršku i podstrek za svoje potrebe, kao i za dalji razvoj. Svjesni činjenice da omladina čini budućnost svake države, postavili smo jasan cilj da njihova i naša budućnost bude što uspješnija", kazao je direktor Lalošević.

Direktor Uprave za sport i mlade takođe je apostrofirao značaj Evropske omladinske kartice, međunarodno priznate benefit kartice za mlade uzrasta od 13 do 29 godina, koji imaju omogućeno besplatno korištenje preko 200 popusta u Crnoj Gori i 70 000 popusta u Evropi. Omladinski servisi će se truditi da ova kartica bude dostupna svim mladima u Crnoj Gori.

Podsjećamo da je u minulom periodu, u saradnji sa partnerima na nacionalnom i lokalnom nivou podijeljeno preko 10.000 omladinskih kartica širom Crne Gore.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније